De top 10 series die iedereen moet zien - BEYZER.com
1073
post-template-default,single,single-post,postid-1073,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De top 10 series, staat jouw favoriete serie er tussen?

Top 10 series

De top 10 series, staat jouw favoriete serie er tussen?

De top 10 series by BEYZER

Wij van BEYZER.com hebben voor jou de top 10 series samengesteld. Verschillende verhalen, spanningen, categorieën en acteurs hebben voor de ultieme top 10 series gezorgd. Bekijk ze snel!

1. SUITS

In de serie Suits volgen we de belevenissen van het advocatenkantoor Pearson Hardman. Mike Ross, briljant maar niet afgestudeerd, komt per ongeluk op een sollicitatie terecht bij een gerenommeerd kantoor. Harvey Specter is op dat moment de topadvocaat van de stad en is zo onder de indruk van Mike Ross dat hij hem aanneemt. Er is een groot probleem met het aannemen van Mike. Hij heeft geen diploma. Door deze leugen volgen er tal van andere leugens. Momenteel heeft Suits (maar) vier seizoenen. Door de diversiteit en de spanning van Suits, neemt deze serie een plekje in onze top 10 series.

2. DEXTER

Dexter Morgan werkt als ‘investegator’ bij de politie van Miami. Daarnaast is hij seriemoordenaar. Er werd al vroeg een afwijking ontdekt bij Dexter en zijn adoptievader leerde hem om alleen mensen te vermoorden die zelf hebben gemoord en hun straf ontlopen zijn. Dexter heeft moeite om zijn drang tot moorden onder controle te houden. Dit maakt het een zenuwslopende serie. De serie Dexter heeft in totaal acht seizoenen. De serie DEXTER heeft een plekje in onze top 10 series bemachtigd.

3. HOUSE OF CARDS

Frank Underwood is een slinkse senator die het maar niet kan verdragen dat hij door de president wordt overgeslagen voor een belangrijke ministerspost. Frank, die geniaal is in achterkamertjespolitiek, laat zich niet zo makkelijk afwimpelen en wil hogerop komen. Hierbij krijgt hij hulp van zijn ambitieuze vrouw Claire. Lees hier een stuk wat we eerder hebben geschreven over de serie House of Cards!

4. HOMELAND

CIA-agente Carrie Mathison wordt overgeplaatst naar de afdeling antiterrorisme. Geduurde een illegale missie in Irak, is haar verteld dat een krijgsgevangene is overgestapt naar Al-Qaida. Wanneer Nicolas Brody wordt bevrijd en als oorlogsheld wordt onthaal, raakt Carrie er van overtuigd dat hij overgelopen is en een aanslag in Amerika beraamd. Maar bijna niemand gelooft haar… Homeland is onderweg met een vijfde seizoen. De spannende thriller heeft bij ons een plekje in de top 10 series gekregen.

5. SONS OF ANARCHY

Alles draait in de serie om Motorclub Sons Of Anarchy in het stadje Charming. De clubleden van SAMCRO staan centraal en in het bijzonder clublid Jax Teller. Hij is de huidig vicepresident van de club en zoon van één van de oprichters. De club krijgt met allerlei illegale activiteiten te maken en de effecten hiervan op de club. Charming is van Sons Of Anarchy en daar komt niemand aan. Vooral het laatstgenoemde zorgt voor de nodige actie en spanning. Daarom staat SOA in de top 10 series.

6. LOST

In zes seizoenen maken de overlevenden van een vliegtuigongeluk allerlei avonturen mee. Ze zijn namelijk gestrand op een eiland dat op het eerste gezicht onbewoond lijkt. Maar schijn bedriegt, er zijn allerlei mysterieuze wezens aanwezig die het overleven er niet bepaald makkelijk op maken. De serie bevat veel flashbacks en buitenaardse verschijningen. Hierdoor ga je helemaal op in de serie LOST. Bekijk de trailer in onze top 10 series.

7. BREAKING BAD

Walter White, een scheikundeleraar die te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft. Hij heeft niet genoeg geld om zijn behandeling te kunnen betalen. Wanneer hij erachter komt dat zijn oud-leerling Jesse dealer is, besluit hij om samen met Jesse de beste crystal meth ooit te maken. Walter besluit dat het gaat om een eenmalig project om genoeg geld te verdienen voor zijn behandeling. Echter loopt het uit de hand en het heeft grote gevolgen voor iedereen in de omgeving van Walter’s omgeving.

8. GAME OF THRONES

De dramaserie speelt zich af in een fantasiewereld waar een zomer jaren kan duren en een winter zelfs een leven lang. Dwars door het bevroren noorden, de grond van het oosten, de aarden van het zuiden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen het mysterieuze van hierboven. De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros te veroveren. Het verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. De serie Game of Thrones draait om winnen of sterven.

9. PRISON BREAK

Wanneer Lincoln ten onrechte ter dood veroordeeld is, bedenkt Michael Scofield een uitbraak om zijn broer Lincoln te bevrijden. De uitbraak van zijn is broer is nog maar het begin. Nadat een aantal medegevangenen lucht krijgen van de uitbraak, beslist Michael dat ook zij deelnemen aan de uitbraakpoging. Er volgt een dodelijk en landelijk klopjacht, die eindigt in de gevangenissen van Panama. Een ware hel… Prison Break is onderhand een echte klassieker en is daarom in onze top 10 series beland.

10. BETTER CALL SAUL

Better Call Saul is bekend van de serie Breaking Bad, maar duikt dan de geschiedenis in. De bekende advocaat Saul Goodman heeft een serie gekregen die zich afspeelt voor het tijdperk van Breaking Bad. Better Call Saul gaat namelijk over het leven dat de advocaat leeft voor hij in aanraking komt met het duo Walter White en Jesse Pinkman.

Staat één van jouw top 10 series hier niet tussen, wat heel normaal is natuurlijk! Want niet iedereen heeft zo’n goede smaak als ons… Laat ons hieronder dan weten welke gave serie wij vergeten zijn.

(Bron: www.netflix.com)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.