De top 5 hippe sneakers 2015 - BEYZER.com
1021
post-template-default,single,single-post,postid-1021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De top 5 hippe sneakers 2015

adidas hippe sneaker superstar

De top 5 hippe sneakers 2015

De top 5 meest hippe sneakers van nu

Tegenwoordig worden sneakers niet meer gezien als schoenen die bij het sporten gedragen worden. Nee, het is gegroeid naar misschien wel hèt belangrijkste kledingstuk van je outfit. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Hakken of laarzen? De voorkeur gaat bij de meeste vrouwen uit naar comfortabele hippe sneakers. Natuurlijk zijn sneakers al een lange tijd van vaste waarde in de schoenenkast van de mannen en de vrouwen en is het hebben van 5 paar sneakers normaal. Maar de sneaker is nu een echte mode must-have en er wordt steeds meer een outfit uitgekozen die past bij de schoenen dan andersom.

De hippe sneakers van toen..

Herken je het dat je tien jaar geleden je oude paar, destijds hippe, sneakers hebt weggegooid en dat ze nu weer helemaal in de mode zijn? Niet weggooien dus! Elk jaar veranderen de modetrends en worden er weer honderden euro’s aan sneakers uitgegeven. Maar gooi zoals gezegd nooit je oude hippe sneakers weg! Ze kunnen over een paar jaar weer helemaal hip zijn. Zoals de Adidas Superstar, deze sneakers waren zo’n 10 jaar terug helemaal hot. Nu, 10 jaar later en je ziet ze weer overal bij zowel de mannen als de vrouwen. De Superstars staan helemaal te gek onder je jeans. Net zoals je jeans wassen met hand, kun je de sneakers het beste poetsen met de hand. Omdat hippe sneakers tegenwoordig een cruciaal onderdeel is van je outfit, is het wel zo fijn om te weten welke sneakers er nu helemaal hot zijn! Daarom hebben wij hier een top 5 opgesteld van de meest hippe sneakers van 2015.

1. Adidas Originals Supertars zijn weer helemaal terug

Hippe sneakers superstar

2. Adidas ZX Black

hippe sneakers adidas zx

3. Nike Flyknit Roshe Run Trainers

hippe sneakers Nike thea

4. Nike Thea White

hippe sneakers Nike thea

5. Reebok CL Nylon Trainers

hippe sneakers reebok

(Bron foto’s: www.asos.com)

 

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.