Hèt geheim van je jeans wassen - BEYZER.com
1009
post-template-default,single,single-post,postid-1009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Jeans wassen, hèt grote geheim!

jeans wassen

Jeans wassen, hèt grote geheim!

Jeans wassen, hoe doe je dat eigenlijk? Wij willen dit geheimpje met je delen!

Je jeans wassen is en blijft altijd lastig. Deze krengen kunnen al zo ongelofelijk duur zijn, zorg er dan ook goed voor! Het wordt je écht afgeraden om deze in de wasmachine te doen. Dit zorgt ervoor dat je de broek kapot gaat maar ook dat het zijn mooie kleur verliest! Vooral een raw denim mag pas na minstens zes maanden in de wasmachine (liever helemaal niet)! Want dit zorgt er namelijk voor dat alle kleuren door elkaar heen gaan lopen en nogmaals de kwaliteit gaat zwaar achteruit.

Jeans wassen, niet doen…

Je jeans krijgt een super vette look wanneer je deze niet wast. Laat de natuur haar gang gaan.. De kwaliteit van je broek blijft goed en de kleuren worden met de dag alleen maar mooier! Maar ik hoor je al denken: “ik moet toch echt een keer mijn jeans wassen?” Jazeker! Na een hele gezellige avond uitgaan en al die kroegen waar binnen alsnog heerlijk gerookt mag worden, zal je broek een uur in de wind stinken. Don’t panic! Gooi je broek in de vriezer, juist ja de vriezer! Je vriezer is zo ontzettend koud dat het ervoor zal zorgen dat hij de geur even goed uit je broek krijgt als een wasmachine. Wanneer je er een vlek in hebt zitten, raden we je aan om deze zachtjes met een borstel of een spons te behandelen.

Jeans wassen als er geen andere optie meer is

Als je geen andere optie meer hebt omdat je broek zo ontzettend vies is.. Ja dan moeten we toch de jeans wassen. Hier hebben we een aantal trucs voor, deze zul je vinden in het filmpje hieronder. Hier staat haarfijn uitgelegd hoe je dit moet doen. Nogmaals, probeer het eerst met de hand te doen en wanneer dit echt niet lukt probeer het dan zoals in het filmpje. En voor echt de eigenwijzen onder ons, als je toch je dure jeans in de wasmachine gooit gebruik dan geen wasmiddel, maar azijn. En strijk je broek absoluut niet! Hang deze uit en leg deze vervolgens onder je matras..

Ben je toevallig nog op zoek naar vette jeans? Bekijk dan hier de Bourbon Barrel Aged Jeans of de super gave broeken van Livid Jeans. Of neem een kijkje op de website van een goede vriend van ons: Glenn Ross Puro Gusto – Menswear Hengelo

 

(Bron: www.mrporter.com)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.