iPhone trucs die je moet kennen - BEYZER.com
1166
post-template-default,single,single-post,postid-1166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

iPhone trucs die je moet kennen

iPhone trucs die je moet kennen

iPhone trucs die je waarschijnlijk nog niet kent!

iPhone trucs die je moet kennen? Waarschijnlijk denk je nu dat kan niet, ik ken mijn iPhone zo goed als mijn binnenzak (of misschien nog wel beter). Wij zijn toch voor je op zoek gegaan naar handige functies waarvan je niet zult geloven dat je deze nooit gebruikt hebt.

1. Foto’s maken terwijl je aan het filmen bent

Wanneer je aan het filmen bent, verschijnt er een klein wit bolletje in beeld. Met dit witte bolletje kun je tijdens het filmen foto’s maken. Het maken van de foto’s heeft verder geen invloed op het filmpje. Hoe cool is het dan om in één keer foto’s en video’s van je vrienden te maken!

iphone trucs

2. Gebruik Bluetooth of Wi-Fi in vliegtuigmode

Wie wel eens de vliegtuig mode heeft gebruikt op zijn iPhone, weet dat alle signalen van de iPhone uitgeschakeld worden. Wil je toch gebruik maken van Wi-Fi of Bluetooth? activeer dan nadat de vliegtuig mode is ingeschakeld het control center (Swipe van onder naar boven) en klik de symbooltjes aan. Nu kun je tijdens je vlucht toch optimaal gebruik maken van je smartphone.

3. Snel je scherm leegmaken, vooral handige iPhone trucs

Het kan soms erg lullig zijn wanneer er een berichtje in je ‘gelockte’ scherm komt te staan dat eigenlijk alleen voor jou bestemd was. Vooral als je iPhone op dat moment in de houder van je auto staat, zodat de alle passagiers lekker mee kunnen loeren. Een snelle manier om alle meldingen in beeld te wissen (zonder dat je de iPhone hoeft te unlocken) is door van boven naar beneden te swipen. Hiermee haal je het notificatie scherm naar beneden, deze swipe je vervolgens weer naar boven en je berichten zijn uit beeld voor die nieuwsgierige vriend.

iphone trucs 2

4. Gebruik vliegtuig mode voor snel opladen

Jouw geliefde iPhone gebruikt de hele dag door ontzettend veel stroom door onder andere; het signaal, Wi-Fi en Bluetooth. Wanneer je dus maar even de tijd hebt om je telefoon op te laden, zet hem dan in de vliegtuig mode. Hierdoor is je telefoon een aantal minuten sneller opgeladen en kan je dus weer sneller appen met je vrienden.

5. Kijk welke app de meeste energie vreet

Het komt iedereen wel bekend voor, op het verkeerde moment gaat je batterij leeg. Grijp dus voor de tijd in! Open instellingen en ga naar ‘algemeen’ daar kies je voor ‘gebruik’ en vervolgens ‘batterij gebruik’. Hier krijg je een overzichtje van je batterijvreters. Zorg er dus voor dat je deze apps zo min mogelijk gebruikt tijdens je laatste (kostbare) batterij percentages.

6. Gebruik Siri als Shazam

Waarschijnlijk heb je ooit wel eens de Shazam app gebruik om dat liedje op te zoeken waarvan je de titel niet wist. Daar heb je Shazam niet meer voor nodig, omdat Siri dit ook kan. Hoe? wanneer je een mooi nummer hoort open je Siri (home knop inhouden) en dan vraag je “What’s playing”. Siri gaat nu voor jou op zoek naar dat hitje waar jij al een tijdje naar op zoek was, één van de beste iPhone trucs!

Heb jij nog features weten te ontmaskeren, die wij volgens jou ook moeten gebruiken? Twijfel niet en laat ons snel die tip of truc zien! En als je nog op zoek bent naar een ontzettend gaaf hoesje voor je iPhone, bekijk dan de accessoires van Mujjo!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.