De AH moestuintjes zijn overleden - BEYZER.com
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De AH moestuintjes zijn overleden

moestuintjes

De AH moestuintjes zijn overleden

De moestuintjes hype van Albert Heijn is uitgedroogd

Ook wij zijn meegegaan met de hype van het verzamelen en het poten van de AH moestuintjes. Echter bleek het bij ons na een paar dagen geen succes te zijn. Een aantal druppels water op een schijf aarde die vervolgens de lucht in kruipt als een levende drol. Nee, het verzorgen van de moestuintjes was niet aan ons besteed. Maar aan wie eigenlijk wel? Wie heeft er al een wortel of een broccoli uit het potje weten te kweken? Als je het ons vraagt, liggen 9 van de 10 moestuintjes erbij als een dorre woestijn en zullen ze alleen in een fata morgana gaan bloeien.

Wij vragen ons serieus af waar de foto’s blijven van de vers- en zelfgekweekte groenten en kruiden… De eerste week was het nog “Wow, kijk een bakje met zand en een groen sprietje (nog kleiner dan een weet ik veel wat)”. Oke, een winterpeen zal er langer over doen dan twee of drie maanden, maar zelfs een lullig bosje bieslook hebben wij nog niet waargenomen op de sociale platforms. We waren met z’n allen toch zo enthousiast begonnen met het poten, verpoten en het kweken van onze bijna heilige groententjes en kruidentjes?? Nou, laat ons die meuk eens zien en wees trots! Er komt in ieder geval geen potje of bakje voorbij met het gewenste resultaat. Mocht je er toch nog druk mee bezig zijn en ons over een paar weken het resultaat laten zien, kijk dan hier even naar de tips voor je moestuintje van ‘The man’ Albert Heijn himself (Zal wel niet).

Mensen wij zijn benieuwd! Laat ons jullie geslaagde en volgroeide moestuintjes eens zien! Vooralsnog blijven wij bij ons antwoord; de moestuintjes zijn uitgedroogd als een woestijn. Maar Albert Heijn, het was een leuk idee, chapeau!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.