Voorbereiding festival, de beste tips voor jou - BEYZER.com
1118
post-template-default,single,single-post,postid-1118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,qode-theme-beyzer,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Tips: voorbereiding festival

voorbereiding festival

Tips: voorbereiding festival

Voorbereiding festival, de allerbeste tips voor jou!

De zon begint weer te schijnen en de temperatuur begint ook weer aangenaam te worden.. YES, het festivalseizoen komt er weer aan! De eerste evenementen in de buitenlucht zijn alweer in volle gang, daarnaast vieren we Koningsdag over precies twee weken. Om jou perfect klaar te stomen voor het festivalseizoen hebben we voor jou een aantal ‘voorbereiding festival tips’.

Goede nachtrust en een goed ontbijt

Begin de dag met een goed en gezond ontbijt nadat je heerlijk je minimale benodigde nachtrust hebt gehad! Dit zal ervoor zorgen dat je lekker fris en fruitig naar een festival toe gaat en lekker veel energie hebt. Ook zul je hierdoor veel minder last hebben van een kater de volgende dag.. Zorg er daarnaast ook voor dat je lekker wat eet, als je op het festival zelf bent. Veel mensen vergeten dat ze toch al gauw 8 uur lang op een feestje vertoeven en vergeten uiteindelijk ook te eten!

voorbereiding festival food

Voorbereiding festival, na je ontbijt

Wanneer je het ontbijt op hebt is het tijd om lekker te gaan douchen en je aan te kleden. Bekijk van te voren even goed wat het weer doet op die dag. Omdat in Nederland alleen maar de zon schijnt en bijna nooit een druppel regen valt.. NOT! Bekijk hoe warm of koud het gaat worden en kleed je daar op aan. Voorbereiding festival, houd er ook rekening mee dat het ‘s avonds vaak heel erg kan afkoelen, dus neem een lekkere (oude) trui of vest mee!

voorbereiding festival regen

Na de ‘weathercheck’ moet je de kaartjes uitprinten, het liefst al een dag eerder want laat nou net de inkt van je printer op zijn. Tegenwoordig kunnen je tickets op veel feesten gescand worden vanaf je mobiel. Zorg er dan voor dat je een screenshot maakt van je e-tickets, het bereik is vaak slecht op festivals en dus het opnieuw synchroniseren van je e-mail ook! Toch zullen er nog steeds evenementen zijn waar deze mogelijkheid er niet is, print je kaartjes dan uit.

Voorbereiding festival, neem contant geld mee! Op veel festivals bestaat er de mogelijkheid om te pinnen, maar het blijft technologie, wat dus storingen kan veroorzaken. Daarnaast moet je daar vaak voor in een langere rij staan. Dus neem cash mee!

Festicap meenemen!

Ik hoor het je al denken: Wat is een Festicap? De Festicap is een universele festival dop voor waterflesjes. Geen gedoe met het meenemen van verschillende dopjes naar festivals. Past op de meeste gangbare waterflesjes en is mee te nemen als sleutelhanger! Het is namelijk erg belangrijk dat je water blijft drinken op een festival, vooral wanneer het wat warmer is. Je kunt dan gemakkelijk je flesje even vullen en gebruik maken van deze universele dop. Ze kosten rond de €6,- per stuk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes! Voorbereiding festival, de Festicap is dè oplossing.

voorbereiding festival festicap

Kleine praktische tips, voorbereiding festival

Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen, dit zal van pas komen wanneer je je vrienden kwijt bent en even snel een bericht wil sturen waar ze zijn. Ook is het handig, wanneer je met het openbaar vervoer reist, om op de tijden te letten. Het komt vaak voor dat de laatste bussen weg gaan wanneer het feest is afgelopen, maar hou er rekening mee dat je niet binnen enkele minuten van het terrein af bent. Iedereen wil tegelijk weg en de spullen moeten nog uit de kluisjes worden gehaald. Oftewel ellende!

Toch is de allerbeste tip voor een geslaagd festival: maak plezier en geniet er van! Zorg ervoor dat jij een onvergetelijke dag hebt met je vrienden. Weet jij nog niet naar welk festival jij naar toe moet gaan? Lees dan onze eerdere berichten over Decibel Outdoor en Awakenings Festival.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.